Zemana Anti-Malware 2011 Konkurs ! Giveaway !

Status
Zamknięty.
A

Anonymous

Zaloguj lub Zarejestruj się aby zobaczyć!
:D

Siemka. Chciałbym wygrać ZAM bo to super skanerek na żądanie. Jak wiadomo jest to Hitman Pro (w innej skórce) a to mówi samo za siebie. Jak na razie nie przydała mi się nawet 30 dniowa licencja na Hitmana, ale kto wie kiedy będzie trzeba użyć takiego softu jak ZAM. I dlatego chciałbym mieć lickę w pogotowiu :D

Alexander

Bardzo aktywny
Reakcje/Polubienia
0
Miasto
W.
Swietny program! Idealne uzupelnienie ochrony, bardzo przydatny jako pomoc do pakietu IS. Mam nadzieję ,że uda mi sie go wygrac.

1qaz

Bardzo aktywny
Zasłużony
Reakcje/Polubienia
89
Dlaczego chciałbyś wygrać licencję? Pozwól, że posłużę się cytatem z Twojej recenzji:

"Doświadczenie pokazuje, że nawet po zainstalowaniu programu antywirusowego istnieje szansa infekcji złośliwym oprogramowaniem, ponieważ obecne programy tego typu nie posiadają 100% skuteczności w jego detekcji.
Poleganie wyłącznie na silniku antywirusowym pochodzącym od jednego producenta nie wystarcza do zapewnienia pełnej ochrony. Dlatego potrzebujesz dodatkowej analizy z innego programu tego typu, aby mieć pewność że jesteś bezpieczny."

Obecnie używam KIS2011 - sądzę, że będzie to świetne uzupełnienie mojego zestawu :)

EDIT: Raz na tydzień można sprawdzić czy coś nie wlazło :D

maniek8902

Świeżak
Reakcje/Polubienia
0
Testowałem go niedawno i muszę przyznać iż zrobił na mnie ogromne wrażenie.Posiada dużą wykrywalność,bardzo dobrze spisywał się przy moim nortonie,bardzo by mi się przydała licencja na ten produkt,bo naprawdę warto mieć takie cacko na dysku,program ten zachowuje się niczym wartownik na warcie,może tym razem mi się poszczęści i wygram tę licencję,to jak wielka loteria,ale może :??

anessal

Świeżak
Reakcje/Polubienia
0
Miasto
Skierniewice
Program bardzo ciekawy, dla mnie nowy, bardzo by sie chciało wygrać licencję chociaż będzie trudno, duże zainteresowanie. Program interesujący dla mnie gdyż używam innych programów antimalware do skanowania, niejednokrotnie przekonałam się że sam antivir to za mało. Jestem w konkursie !!!!! :!: :?? :idea: Pozdrowienia dla Współkonkursowiczów i Adminów.

rimdop

Świeżak
Reakcje/Polubienia
0
Doskonały program uzupelniający,dobra marka,poczucie bezpieczęństwa w internecie.

wladekt

Świeżak
Reakcje/Polubienia
0
po pierwszych testach super program warto go mieć

filipex3

Wygadany
Reakcje/Polubienia
0
Przydał by mi się jako uzupełnienie Malwarebytes Anti-Malware do dokładniejszego skanowania systemu.

andrzej-888

Nowy użytkownik
Reakcje/Polubienia
0
Łażę po różnych stronach, a wszelkie robactwo tylko się czai. Przydało by się mieć coś co może pomóc i nie obciąży procka. Program ciekawy i szybki, może raz szczęście dopisze.

kazik4

Świeżak
Reakcje/Polubienia
1
Zemana Antilogger dba już o bezpieczeństwo mojego komputera więc Zemana Anti-Malware byłby świetnym uzupełnieniem i strażnikiem wspomagającym CloudAntivirusa.

boniaszek

Bardzo aktywny
Reakcje/Polubienia
0
Miasto
Częstochowa
Chciałbym wziąć udział w tym konkursie, gdyż ja nazbyt przesadnie dbam o bezpieczeństwo i lubie mieć sporo programów a takiego typu softu jeszcze nie mam. Niestety hitmana nie udało się zdobyć to może tu ? ;>

berni42

Bardzo aktywny
Reakcje/Polubienia
1
Lubie kiedy mój komputer jest bezpieczny. Często korzystałem z hitman pro, który pomagał mi w tym. Obecnie nie mam żadnego programu tego typu. Dlatego bardzo proszę o jedną licencję dla mnie :)

kris68

Wygadany
Reakcje/Polubienia
0
Dlaczego chciałbym wygrać licencję do programu Zemana Anti-Malware 2011 ?
Bo Kaspersky Internet Security nie ze wszystkim daje sobie radę i Zemana Anti-Malware 2011 znalazł kilka szkodników systemie tak więc przydałby się dodatkowy niszczyciel . Nie udało mi się wygrać w konkursie Kaspersky Internet Security licencji o czym marzyłem , może choć z tym programem który jest potrzebny na każdym komputerze mi się uda.No i oczywiscie do wszystkich znajomych na gg i facebooku wyslałem informacje o konkursie.
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Why do I want to win a license to the program Zeman Anti-Malware 2011? Because
Kaspersky Internet Security is not to everyone makes it through, and Zeman, 2011 Anti-Malware found a few pests so that the system could use an additional destroyer. I did not manage to win the contest Kaspersky Internet Security license what I dreamed, maybe even with this program that is needed for every computer I can.
kris68

FARMER

Bardzo aktywny
Zasłużony
Reakcje/Polubienia
4
Miasto
Piernikowo
Mimo zabezpieczeń jakie posiadamy w naszym komputerze może nam się przydarzyć złapać jakieś dziadostwo . Czy to serwując po nieznanych nam stronach czy korzystaniu z różnych witaminek :dziwak . Program Zemana Anti-Malware 2011 jest wtedy doskonałym uzupełnieniem ochrony naszego komputera. Posiadając 5 silników antywirusowych od różnych producentów staje się znakomitym skanerem na żądanie. Wychwyci to co nie był w stanie program za 200 zł . A wszystko to dzieje się w chmurze . Robaczki, malware itp bójcie się Zemana Anti-Malware 2011 nadchodzi :dziwak :dziwak

taxusb

Nowy użytkownik
Reakcje/Polubienia
0
Posiadam ten program w wersji testowej i stwierdziłem że program to rewelacja więc warto go posiadać w pełnej wersji.

Status
Zamknięty.
Do góry