do.spamowania
Bardzo aktywny
- Reakcje/Polubienia
- 55
Niech kolega Zeno pokaże choć linijkę tekstu na stronie producenta że to jakaś promocja, że otrzymujemy jakąś licencję poza okresem testowania bety... Nigdzie nie ma o tym słowa. A tekst na stronie pobierania "Affinity Designer for Windows is now FREE in BETA" nic nie znaczy bo przeważnie każda beta jest FREE. Taki chwyt marketingowy.
Znalazłem fajny program do pełnej produkcji filmów animowanych. Program normalnie kosztuje 6000 do 12000$. Przejęli go Japończycy i postanowili wydać w wersji OpenSource. Choć nadal sprzedają wersję komercyjną ze wsparciem. To ja nie miał bym gdzie zamieścić o tym informacji bo nie ma takiego działu
Niby we free ale tam się nie publikuje OpenSource. Kiedyś były kasowane takie posty z tego działu. Osobiście nie śmiałem nawet marzyć że popracuję na tym programie w swoim życiu. Nie było nawet dema. Cen można było się dowiedzieć po przybyciu przedstawicieli firmy na umówionym spotkaniu... i takie tam. A tu pach... mam i to praktycznie pełną wersję.
Jeśli kolega Zeno udowodni że to promocja (Affinity Designer), to odszczekam wszystko i postawię mu piwo a jak woli to oranżadę ;-)
Znalazłem fajny program do pełnej produkcji filmów animowanych. Program normalnie kosztuje 6000 do 12000$. Przejęli go Japończycy i postanowili wydać w wersji OpenSource. Choć nadal sprzedają wersję komercyjną ze wsparciem. To ja nie miał bym gdzie zamieścić o tym informacji bo nie ma takiego działu
Jeśli kolega Zeno udowodni że to promocja (Affinity Designer), to odszczekam wszystko i postawię mu piwo a jak woli to oranżadę ;-)