OXYGEN THIEF

Bardzo aktywny
Członek Załogi
Administrator
Reakcje/Polubienia
30452
Miasto
Trololololo
Camel1965 napisał:
Avast Antivirus 2016 1 Year License key

Zaloguj lub Zarejestruj się aby zobaczyć!
Ta stronka a raczej jej autor to sobie jaja robią z czytelników :zaciesz ponieważ ten avast to wersja darmowa i do takiej również potrzebny jest klucz ale oczywiście uzyskujemy go za darmola, natomiast na tamtej stronce trzeba dodatkowo ćwierknąć, fejsbuknąć lub guglnąć :szydera .Dziwne aczkolwiek pomysłowy sposób na reklamę na portalach społecznościowych.

Swoją drogą już to widzę na PZD "aby otrzymać darmowy klucz do darmowego programu rzuć 5 złotych na tacę lub pobiegaj na golasa przed posterunkiem policji lub plebanią" :szydera

Camel1965

Bardzo aktywny
Zasłużony
Reakcje/Polubienia
37521
Kaspersky Internet Security 2016 klucz na 90 dni

Promocja pełnej wersji programu antywirusowego Kaspersky Internet Security 2016 z legalnym kluczem ważnym przez 3 miesiące. Oferta promocyjna dostępna jest na hiszpańskiej stronie, więc żeby skorzystać, należy załączyć w przeglądarce klienta VPN lub użyć PROXY. W polu zgłoszenia wpisujesz swój mail, najlepiej z końcówką .com nie .pl. Na podany adres otrzymasz wiadomość zwrotną z linkiem do pobrania instalatora. Warto też skorzystać z translatora i przetłumaczyć tekst z hiszpańskiego na polski.
Informacja pochodzi ze strony Freisoft.
Instrukcja zmiany tłumaczenia interfejsu:

Podajemy email:

Camel1965

Bardzo aktywny
Zasłużony
Reakcje/Polubienia
37521
Bitdefender 2016 w polskiej wersji już dostępny.
bitdefender.jpg

3 listopada premierę miała nowa wersja popularnego oprogramowania antywirusowego Bitdefender 2016. Program został przeprojektowany i uzupełniony o szereg udoskonalonych funkcjonalności. Bitdefender przetwarza ogromne ilości danych, by w czasie krótszym niż sekunda zidentyfikować i złośliwe programy mogące zagrozić bezpieczeństwu komputera.
Info tutaj:

Do pobrania:

ard

Bardzo aktywny
Reakcje/Polubienia
2
Ten po polsku jest na 30 dni. Godzinę wcześniej zainstalowałem Bita z jednej z ostatnich promocji po angielsku. Niektóre są jeszcze aktualne, ale trzeba zarejestrować przez niemieckie IP. Następnie odinstalowałem angielską wersję i zainstalowałem polską. No i mam Bita po polsku na 180 dni.
:piwko

Camel1965

Bardzo aktywny
Zasłużony
Reakcje/Polubienia
37521
Ten po polsku jest na 30 dni. Godzinę wcześniej zainstalowałem Bita z jednej z ostatnich promocji po angielsku. Niektóre są jeszcze aktualne, ale trzeba zarejestrować przez niemieckie IP. Następnie odinstalowałem angielską wersję i zainstalowałem polską. No i mam Bita po polsku na 180 dni.
To nie była żadna promocja tylko informacja o wydaniu polskiej wersji i link do triala.
Nie potrzeba instalować angieskiej wersji wystarczy aktywować subskrypcję z ostatnich promocji i uruchomić polski instalator. :yahoo

Do góry