Na obecną chwilę jeszcze nie.Czy BD Total Security 2016 dostępny jest w języku polskim?
Na obecną chwilę jeszcze nie.Czy BD Total Security 2016 dostępny jest w języku polskim?
Ta stronka a raczej jej autor to sobie jaja robią z czytelnikówCamel1965 napisał:Avast Antivirus 2016 1 Year License key
Zaloguj lub Zarejestruj się aby zobaczyć!
nie wszyscy zachwycili się Win 10 i sporo ludzikówsaper1972 napisał:Niekompatybilny z Win 10
Informacja pochodzi ze strony Freisoft.Promocja pełnej wersji programu antywirusowego Kaspersky Internet Security 2016 z legalnym kluczem ważnym przez 3 miesiące. Oferta promocyjna dostępna jest na hiszpańskiej stronie, więc żeby skorzystać, należy załączyć w przeglądarce klienta VPN lub użyć PROXY. W polu zgłoszenia wpisujesz swój mail, najlepiej z końcówką .com nie .pl. Na podany adres otrzymasz wiadomość zwrotną z linkiem do pobrania instalatora. Warto też skorzystać z translatora i przetłumaczyć tekst z hiszpańskiego na polski.
Info tutaj:3 listopada premierę miała nowa wersja popularnego oprogramowania antywirusowego Bitdefender 2016. Program został przeprojektowany i uzupełniony o szereg udoskonalonych funkcjonalności. Bitdefender przetwarza ogromne ilości danych, by w czasie krótszym niż sekunda zidentyfikować i złośliwe programy mogące zagrozić bezpieczeństwu komputera.
To nie była żadna promocja tylko informacja o wydaniu polskiej wersji i link do triala.Ten po polsku jest na 30 dni. Godzinę wcześniej zainstalowałem Bita z jednej z ostatnich promocji po angielsku. Niektóre są jeszcze aktualne, ale trzeba zarejestrować przez niemieckie IP. Następnie odinstalowałem angielską wersję i zainstalowałem polską. No i mam Bita po polsku na 180 dni.