McAfee LiveSafe na rok
Zaloguj
lub
Zarejestruj się
aby zobaczyć!
Dobra promocjaBullGuard Internet Security zawiera program antywirusowy z technologią zarządzania zagrożeniami behawioralnymi, zaporą ogniową i funkcjami: kontrola rodzicielska, optymalizacja systemu i tworzenie kopii zapasowych
dystrybucja 15 000 kopii
Licencja na 1 rok
Zaloguj lub Zarejestruj się aby zobaczyć!
Jest pl?
Z tego co widzę to odpaliłeś skanowanie w tym bullguardzie lub samo się odpaliło po instalacji czy tam zaplanowane było, ale jak na skanowanie w tle to i tak w miarę sensownie pożera.A dodatku lekki też nie jest... Screen, który zrobiłem sobie, żeby mieć porównanie do innych
![]()
Witam,koledzy mi po instalacji pokazuje 30 dni ważności?,jak to zrobić żeby był na rok,konto utworzyłem i tam nic nie widać co dalej postępować
Nie to nie jest tryb skanowania, to tryb jałowy (widzę, że tam jest BullguardScaner.exe - problem w tym, że albo był w trybie ciągłego skanowania przez parę dni, kiedy go miałem albo jest tak w jego trybie jałowym) BullguardScaner praktycznie był odpalony cały czas (chyba, że go ubiłem) i nie wiem dlaczego ...Z tego co widzę to odpaliłeś skanowanie w tym bullguardzie lub samo się odpaliło po instalacji czy tam zaplanowane było, ale jak na skanowanie w tle to i tak w miarę sensownie pożera.
A sam program jest lekki bez tych skanerów i z wyłączoną aktualizacją. Widać po screenie, że Zemana więcej żre.
cóż POwiem, wgrałem tego Bólgardła wyłączyłem all option w Ese-ciku: znalazł mi 32 trojany ten głupi Bólgardła ale tymczasem pamięć RAM miała mokro w majtkach bo była zajechana "grypą". Cóż, moja ocena: POmimo ocen zewnętrznych typu "100 % wykrycia w Teście z 08 2017" jest jak najbardziej. Młodzież POlska dysPOnująca zasobami pieniężnymi na POziomie cum bajszpil takiego ... nie kupi "se" Bólgardła" bo wieczorem jest impra u Stasia i będzie Ivona...Jako znafca tematu rzeknę tak:
Webroot, ESET, + Trojan Killer z Ukrainy od Gridinsoft. Malwarebajtki i inne szajse - wywalić na zbity pysk ! PO pierwsze : oczyszczać pamięć TEMP - a dziś jest occasion Reg Organizer dla PiSi to zdrowy konsek, ale ostarożno, nada panimat szto kompjuter to nie lalka berbi...
Co do Zemany, to jest tak jak kiedyś pisał OXYGEN - jak ma trochę wolnej pamięci to ją zajmuje. Dla przykładu teraz mi ciągnie 13,5 mb RAM-u