BitDefender Internet Security 2013 za darmo

OXYGEN THIEF

Bardzo aktywny
Członek Załogi
Administrator
Reakcje/Polubienia
30257
Miasto
Trololololo
to nie wiem :zawsty

Artur

Bardzo aktywny
Reakcje/Polubienia
0
Niczego nie ruszałem a odinstalowałem za pomocą (dodaj usuń programy) oraz narzędzia (BitDefender Uninstall tool )

Areopagita

Bardzo aktywny
Zasłużony
Reakcje/Polubienia
15
Miasto
różne
@Arturze

to są, wydaje mi się, pozostałości po jakiś dodatkowych driverach służących do skanowania ruchu, instalowanych z pakietem IS ale wątpię czy po BIS. Nie miałeś przypadkiem wcześniej jakiego produktu Agnitum? Tak czy siak chyba jedynym sposobem jest odinstalowanie sterowników do karty i wyczyszczenie po restarcie rejestru. Zobacz czy deinstalacja sterowników karty pozostawi te wpisy czy nie. A skoro masz niedawną kopię to bym się nie bawił, chyba że to edukacyjnie :)

pozdrawiam :)

A.,

Artur

Bardzo aktywny
Reakcje/Polubienia
0
Areopagita napisał:
@Arturze

to są, wydaje mi się, pozostałości po jakiś dodatkowych driverach służących do skanowania ruchu, instalowanych z pakietem IS ale wątpię czy po BIS. Nie miałeś przypadkiem wcześniej jakiego produktu Agnitum? Tak czy siak chyba jedynym sposobem jest odinstalowanie sterowników do karty i wyczyszczenie po restarcie rejestru. Zobacz czy deinstalacja sterowników karty pozostawi te wpisy czy nie. A skoro masz niedawną kopię to bym się nie bawił, chyba że to edukacyjnie :)

pozdrawiam :)

A.,
Na razie dałem sobie z tym spokój, swego czasu za pomocą Paragon Backup & Recovery zrobiłem kilka kopi partycji systemowej i po prostu przywróciłem system do momentu kiedy BitDefendera jeszcze nie było.

A

Anonymous

To robi ten ich BitDefender Uninstall tool.
Usuwałem z rejestru a i tak było.
Żeby to wywalić trzeba zainstalować jakiś inny sterownik na to, dopiero potem można to odinstalować. Wybieramy instalację sterownika ręcznie, odhaczamy pokaż zgodny sprzęt, i wybieramy jakiegokolwiek producenta, oprócz Microsoftu. Aktualizujemy, i dopiero po tym można odinstalować

Vaclav

Wygadany
Reakcje/Polubienia
5
Panowie to są systemowe sterowniki tak mi się wydaje, nie miałem bitdefendera a mam te sterowniki ale widać je dopiero jak włącze w menadzeże zadań pokaż ukryte urządzenia

A

Anonymous

Vaclav napisał:
Panowie to są systemowe sterowniki tak mi się wydaje, nie miałem bitdefendera a mam te sterowniki ale widać je dopiero jak włącze w menadzeże zadań pokaż ukryte urządzenia
Racja, u mnie też są:

45411932013-02-06_20h32_58.png

Tadek59

Bardzo aktywny
Fąfel
Reakcje/Polubienia
144
marsellus napisał:
Vaclav napisał:
Racja, u mnie też są:

45411932013-02-06_20h32_58.png

I co ważne nie gmerajmy przy nich bo będą problemy z internetem !

A

Anonymous

Usunąłem te 3 mini porty zakładając że po restarcie (skanuj w poszukiwaniu zmian) standardowo zainstalują się na nowo, ale nic z tego, nie ma.
Net dalej działa bez problemu. Na Windows 8 porada z taj strony nic nie dała:

Zaloguj lub Zarejestruj się aby zobaczyć!

Gdyby ktoś miał Windows 8 niech wrzuci zapis z pliku netrasa.inf który jest w c:\windows\inf

Artur

Bardzo aktywny
Reakcje/Polubienia
0
slawektor napisał:
To robi ten ich BitDefender Uninstall tool.
Usuwałem z rejestru a i tak było.
Żeby to wywalić trzeba zainstalować jakiś inny sterownik na to, dopiero potem można to odinstalować. Wybieramy instalację sterownika ręcznie, odhaczamy pokaż zgodny sprzęt, i wybieramy jakiegokolwiek producenta, oprócz Microsoftu. Aktualizujemy, i dopiero po tym można odinstalować
Zrobiłem tak jak napisałeś usunąłem te 3 źle działające sterowniki, tylko teraz powiedz co zrobić żeby je ponownie doinstalować

OXYGEN THIEF

Bardzo aktywny
Członek Załogi
Administrator
Reakcje/Polubienia
30257
Miasto
Trololololo
a na jakiej wersji aktywowałeś PL, EN ?

Do góry