to nie wiem 

Na razie dałem sobie z tym spokój, swego czasu za pomocą Paragon Backup & Recovery zrobiłem kilka kopi partycji systemowej i po prostu przywróciłem system do momentu kiedy BitDefendera jeszcze nie było.Areopagita napisał:@Arturze
to są, wydaje mi się, pozostałości po jakiś dodatkowych driverach służących do skanowania ruchu, instalowanych z pakietem IS ale wątpię czy po BIS. Nie miałeś przypadkiem wcześniej jakiego produktu Agnitum? Tak czy siak chyba jedynym sposobem jest odinstalowanie sterowników do karty i wyczyszczenie po restarcie rejestru. Zobacz czy deinstalacja sterowników karty pozostawi te wpisy czy nie. A skoro masz niedawną kopię to bym się nie bawił, chyba że to edukacyjnie
pozdrawiam
A.,
Racja, u mnie też są:Vaclav napisał:Panowie to są systemowe sterowniki tak mi się wydaje, nie miałem bitdefendera a mam te sterowniki ale widać je dopiero jak włącze w menadzeże zadań pokaż ukryte urządzenia
marsellus napisał:Racja, u mnie też są:Vaclav napisał:Panowie to są systemowe sterowniki tak mi się wydaje, nie miałem bitdefendera a mam te sterowniki ale widać je dopiero jak włącze w menadzeże zadań pokaż ukryte urządzenia
![]()
Zrobiłem tak jak napisałeś usunąłem te 3 źle działające sterowniki, tylko teraz powiedz co zrobić żeby je ponownie doinstalowaćslawektor napisał:To robi ten ich BitDefender Uninstall tool.
Usuwałem z rejestru a i tak było.
Żeby to wywalić trzeba zainstalować jakiś inny sterownik na to, dopiero potem można to odinstalować. Wybieramy instalację sterownika ręcznie, odhaczamy pokaż zgodny sprzęt, i wybieramy jakiegokolwiek producenta, oprócz Microsoftu. Aktualizujemy, i dopiero po tym można odinstalować
vonz napisał:Info:
aktywacja w ciagu 30 dni
Zaloguj lub Zarejestruj się aby zobaczyć!