A chyba spóźniłeś się z propozycją. http://programyzadarmo.net.pl/rekom...ware-antilogger-czy-warto-t29675.html#p206268
Napisz zatem coś tam, chyba że chcesz zostawić adminów na lodzie.
Sam może bym i coś napisał, ale jeden admin mnie wkręcił, że schował jakiś temat, a potem przyznał się, że go skasował... Więc chyba mam focha.. Poza tym jakoś nie widzę kaskadera, który zaaplikuje sobie kilkadziesiąt paczek malware i sprawdzi, czy program skutecznie działa albo poprosi znajomego hakera, żeby próbował go podsłuchać i wykraść jakieś dane. Trzeba więc będzie się skupiać na tym, co mniej istotne.
Panowie może ktoś raczy coś dodać do rekomendacji ZAL/ZAM, bo temat dla mnie wygląda troszkę ubogo. Może komuśl chciałoby się przetestować ZAL 2.x narzędziem od Spyshelter lub innym. Chociażby z ciekawości.
A na koniec i tak temat trzeba będzie jakoś zamknąć z jakimś logo "rekomendacja przeznana" albo "nie rekomendujemy".
Jeśli Zemana już ogarnięty, może teraz SurfRight HitmanPro albo coś na literkę "K" lub "W". Sorry jak wyszedłem przed orkiestrę, ale ciekawość mnie zżera>> co polecacie zwłaszcza w układach z innymi dodatkami ochronnymi?
Proponuję uściślić rekomendacje - powiedzmy np 4 - 5 kategorii.
Każdy ma prawo oddać głos - rekomendację w kategorii.
Proponuję też warunek rekomendacji - program musi zaistnieć w konkursie. Ocena niezależna - szanujemy wybór z głosowania.
Dodatkowo - w grę wchodzi promowanie aktywności w oddawaniu głosów - ale nie Ich kupowanie przez sponsorów.
Przykład - ktoś głosujący np na program "X" w kategorii "A" za rzetelne uzasadnienie otrzyma np licencję sponsorowaną przez jednego z kandydatów "w innym dziale kategorii" /lub przypadkowo tym samym/niezależnie od oddanego głosu. Oceńcie na czym Wam najbardziej zależy.
Rekomendacja PZD 2016 - nagrodę otrzymują n/w głosujący :
...
Przy okazji konkursów - trzeba by zabezpieczyć coś niecoś w tym celu ...
Przy okazji - może telekonferencja konsultacyjna przez skype'a? Może być bez kamer, żeby nie było mrugania
"Mojego faworyta" do rekomendacji PZD większość zna - obiecuję zapytać o dodatkową nagrodę dla głosujących - niezależnie od decyzji szacownego gremium PZD.
Pomysł luźny - do negocjacji jakby co ...
Witaj gościu. Dziękujemy, że przeglądasz nasze forum ale czy wiesz, że zakładając konto możesz w pełni korzystać z dobrodziejstw jakimi są promocje i konkursy. Nie zobaczysz tu też żadnych reklam a rejestracja zajmie Ci tylko chwilę.
Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej.