Jakiej kategorii program chciałbyś/chciałabyś aby został przetestowany

• programy do backupu (kopii zapasowych)

Głosy: 13 16,9%
  • programy do ochrony komputera

Głosy: 39 50,6%
  • programy do szyfrowania danych

Głosy: 3 3,9%
  • programy graficzne (tworzenie, konwertowanie, tagowanie)

Głosy: 2 2,6%
  • programy do przechowywania haseł i poufnych danych

• programy do pobierania i wymiany plików

Głosy: 5 6,5%
  • programy audio & wideo (nagrywanie, tworzenie, konwertowanie)

Głosy: 6 7,8%
  • programy do odzyskiwania danych

• programy do archiwizacji danych

Głosy: 0 0,0%
  • pakiety biurowe i programy do pdf

• Głosujących
    77
Do ochrony urządzen jezeli miałabym cokolwiek proponowac to zawsze na pierwszym miejscu bedzie KIS

Programem, który proponowałbym do ochrony urządzeń jest tylko i wyłącznie Kaspersky Internet Security, ponieważ jest to błyszczący bardzo dobrą ochroną antywirusową program.

Jeśli chodzi o programy do ochrony urządzeń proponuję Kaspersky Internet Security - od lat świetnie wypada w testach, aplikacja jest przejrzysta i zawiera wiele dodatkowych funkcjonalności.

Ochrona urządzeń - rekomendacja dla Kaspersky Mobile Security, ponieważ uważam, że od lat firma ta wiedzie prym wśród producentów oprogramowania antywirusowego.

Jeśli chodzi o programy do ochrony komputera, to zdecydowanie polecam Kaspersky Internet Security. Jest to świetny kombajn chroniący komputer i urządzenia mobilne. Ma świetną wykrywalność zagrożeń oraz różne formy ochrony. A wszelkie rankingi tego typu programów mówią same za siebie, że KIS jest the best !!

Ochrona urządzeń - proponuję Kaspersky Mobile Security, bo uważam, że zwycięzca może być tylko jeden za niezawodność oprogramowania ochronnego.

Osobiście używałem innych programów do ochrony komputera. Natomiast żona na laptopie służbowym od lat używa Kaspersky Internet Security.
Korzysta z dysków zewnętrznych, serwerów. Do obsługi bankowej wykorzystuje ochronę przeglądarki jaką udostępnia program.
Nie pamiętam, żeby kiedykolwiek miała problem z komputerem z powodu wirusa.
Dlatego, mogę każdemu polecić program Kaspersky Internet Security.

Hmmm - Nikt specjalnie się nie odniósł do mojej propozycji - mam wrażenie, że temat czeka na "coś" /tylko nie wiem czy na zakwalifikowanie czy może bardziej "na przedawnienie"?/.

Proponuję uściślić rekomendacje - powiedzmy np 4 - 5 kategorii.
Każdy ma prawo oddać głos - rekomendację w kategorii.
Proponuję też warunek rekomendacji - program musi zaistnieć w konkursie. Ocena niezależna - szanujemy wybór z głosowania.
Dodatkowo - w grę wchodzi promowanie aktywności w oddawaniu głosów - ale nie Ich kupowanie przez sponsorów.
Przykład - ktoś głosujący np na program "X" w kategorii "A" za rzetelne uzasadnienie otrzyma np licencję sponsorowaną przez jednego z kandydatów "w innym dziale kategorii" /lub przypadkowo tym samym/niezależnie od oddanego głosu. Oceńcie na czym Wam najbardziej zależy.
Rekomendacja PZD 2016 - nagrodę otrzymują n/w głosujący :
...
Przy okazji konkursów - trzeba by zabezpieczyć coś niecoś w tym celu ...
Przy okazji - może telekonferencja konsultacyjna przez skype'a? Może być bez kamer, żeby nie było mrugania ;)
"Mojego faworyta" do rekomendacji PZD większość zna - obiecuję zapytać o dodatkową nagrodę dla głosujących - niezależnie od decyzji szacownego gremium PZD.
Pomysł luźny - do negocjacji jakby co ...

Back
Do góry