w Euro AGD ten sprzęt jest 3x tańszy.@spamtrash, poleciłbyś mi taki sprzęt: router Asus DSL-N12E? Można go kupić na morele.net. Na razie chyba jestem skazana na funBoxa, niedługo pogadam z ludźmi z Orange...
DSL-AC55U lub DSL-AC68U. DSL-N12E jest niewspierany od 2014 roku (brak latek bezpieczenstwa firmware)
z tego co widzę to SM się cały czas rozwija (i ma ogromną renome przynajmniej w reklamch)@spamtrash, byłam w punkcie Orange. Okazało się, że za parę miesięcy podłączą nas do światłowodu... Wówczas dostanę nowego FunBoxa... Ponoć nie każdy ruter można podłączyć do światłowodu... Poza tym nie stać mnie na aż taki drogi ruter, jak ten firmy Asus.
@Niejaki, ten temat dotyczy nie tylko defragmentacji... Aha, zachowaj ostrożność używając System Mechanic... Kiedyś przy jego użyciu zmieniłam położenie folderów systemowych i wówczas popsuło się przywracanie systemu, nie dało się tego cofnąć i skończyło się na reinstalacji systemu... Bo wolałam reinstalować system, zamiast się martwić, że jak coś się popsuje to nie będę mogła tego cofnąć. To było dawno temu, chyba wówczas XP jeszcze był wspierany.
I tego się trzymajmyi ma ogromną renome przynajmniej w reklamch
Jak napisałem obecna wersja SM jest wg mnie do użytku. Zostawię go jescze na jakiś czas "na automacie" i zobaczę...I tego się trzymajmy![]()